Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
> Kezdőlap >

Az Év Webshopja 2022

Az Év Webshopja 2022 Komoly hagyományokkal büszkélkedő versenyre neveztük webáruházunkat. Az idén 6. alkalommal meghirdetett Az Év Webshopja verseny, a hazai webáruházak szakmai versenye! Az emmi-dent.hu webáruház idén először próbál szerencsét.

Az Év Webshopja 2022

Nincs ezen mit szépíteni, mindenki a díjakra és elismerésekre hajt. Más-más szempontból fontosak a vásárlói és szakmai vélemények, de a az vitán felül áll, hogy fontosak. Ezért is igyekszünk mindent elkövetni azért, hogy 2022-ben a webshopunk is ott legyen Az év Webshopja dobogósai között.

 

Az Év Webshopja 2022

 

Íme a hivatalos kiírás

"A versenynek egy célja van, amely mégis kettős. Egyrészt, hogy hozzásegítse a webshopokat a lehető legnagyobb fejlődéshez, és másrészt pedig, hogy kiemelkedő publicitást adjon az induló áruházaknak.

Az Év Webshopja verseny minden évben Díjátadó Gálával zárul, amely igazi ékköve a megmérettetésnek. Aki már részt vett rajta, az pontosan tudja, hogy egy olyan eseményről beszélünk, amely sok szempontból kiemelkedő. A várakozások szerint az online térben a verseny minden eddiginél élesebb lesz, és az idei évben tapasztalható fokozott média érdeklődésnek is köszönhetően Az Év Webshopja 2022 versenyben is a valaha volt legnagyobb mezőny várható."