Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
> Kezdőlap > Hírek, érdekességek >

Emmi®-dent termékeket tesztelt a Computer Bild

Emmi®-dent termékeket tesztelt a Computer Bild Összesen mintegy 28 000 fogyasztói értékelés gyűlt össze a minőség, az ár-érték arány, a használhatóság, a dizájn, a tartósság és a telepítés, összeszerelés hat egyedi kritériumában.

2020. szeptember végétől október közepéig Németország szerte több ezer fogyasztót kérdeztek meg a különféle okosotthon-termékek szolgáltatóival kapcsolatos tapasztalatairól. Több mint 800 márkát értékeltek a következő fő kategóriákból: Okoskertészet, Intelligens világítás, Fűtés, Energia és légkondicionálás, Fitnesz és testápolás, Szórakozás és szabadidő, Háztartás és Szenzorok, amelyeket további 35 egyedi termékkategóriára osztanak fel. Összesen mintegy 28 000 fogyasztói értékelés gyűlt össze a minőség, az ár-érték arány, a használhatóság, a dizájn, a tartósság és a telepítés, összeszerelés hat egyedi kritériumában. Az általános vonzerő mellett ezek az egyéni értékelések bekerültek a márkák összesített értékelésébe a 35 egyéni kategóriában.

A tesztkörülmények áttekintése!

A fogyasztói tesztek során Németország minden részéről több ezer embert kérdeztek meg. Ezek 51,7%-a 18-44 év közötti, 32,9%-uk 45-59 év közötti volt. És az eredmény? 

Az emmi®-dent a "TOP BRAND SMART HOME 2021" címet nyerte el!
 

Top Marke - Smart Home az emmi-dent-nek

 

Emmi-dent ultrahangos fogkeféinket az "Intelligens elektromos és szónikus fogkefék" kategóriában díjazták! Hogy miért elektromos és szónikus fogkefék? Azért, mert az ultrahangos fogkeféknek jelenleg nincs külön kategória! Ugyanakkor fogkeféink meg tudták győzni a fogyasztókat, és így bebiztosították a helyüket a nyertesek listáján.