Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
> Kezdőlap >

Hírek, érdekességek

Ultrahangos termékeinkkel, emmi®-dent, emmi®-skin és emmi®-pet  készülékekkel kapcsolatos hírek, információk. Újdonságok és promóciók.
2022. 08. 11. 15:33:37
Az Emmi® Ultrasonic hivatalos hazai meghatalmazottja a Patikatárs Kft.

A német Emmi Ultrasonic GmbH hivatalos magyarországi meghatalmazottjaként, a Patikatárs Kft. forgalmazza hazánkban az emmi®-dentemmi®-petemmi®-skin és emmi®-air termékeket. Valamint a felsorolt termékekhez szorosan kapcsolódó szakmai képzések, tréningek, workshopok... magyarországi lebonyolításához is kizárólagos jogot biztosít számunkra a német gyártó. Ennek megfelelően, bármilyen ide sorolható tevékenység a Patikatárs Kft. szervezésében és/vagy jóváhagyásával bonyolítható le.

2022. 08. 10. 08:49:00
Az Év Webshopja 2022 Komoly hagyományokkal büszkélkedő versenyre neveztük webáruházunkat. Az idén 6. alkalommal meghirdetett Az Év Webshopja verseny, a hazai webáruházak szakmai versenye! Az emmi-dent.hu webáruház idén először próbál szerencsét.
2022. 05. 10. 09:10:57
Hogyan kapcsolhatjuk ki és vissza a rezgést emmi®-dent fogkefénken? Sok emmi®-dent felhasználó nincs tisztában vele, hogy a legújabb emmi®-dent Metallic és emmi®-dent Platinum készülékeken, módunkban áll a - tisztítás szempontjából szükségtelen - rezgő funkciót bármikor kikapcsolni, és igény esetén visszakapcsolni.
2022. 05. 09. 09:30:02
Emmi®-dent - A fogmosás forradalma Sokszor hallhatunk szépen csengő szlogeneket, amik legtöbbször valamilyen új találmány vagy technológiai újítás ütik fel a fejüket a médiában. Sajnos ezek a felfedezések gyakran nem váltják be a hozzájuk fűzött reményeket, de szerencsére a tudományosan megalapozott és kutatásokkal alátámasztott eljárások azért elérik céljukat. Ide sorolható az emmi®-dent készülékek ultrahangos technológiája is!
2022. 05. 05. 09:26:05
Top 5 tipp a tökéletes szájápoláshoz A szájhigiénia az egyik legalapvetőbb és legfontosabb része mindennapi életünknek. Ehhez elengedhetetlen, hogy a megfelelő lépéseket követve, a megfelelő termékekkel tegyünk szájunk egészségéért. Akik szép és egészséges fogakkal rendelkeznek sokkal boldogabbak és magabiztosabbak, hiszen fogunk állapota hatással van az egészségünkre, megjelenésünkre és közérzetünkre is.
2022. 04. 28. 14:23:51
Miért fontos a kutyafogápolás? Fogaink egészségének, épségének megóvása fontos feladatunk a mindennapokban. Rengeteg figyelmet, időt áldozunk nap, mint nap fogunk ápolására, minőségi termékek vásárlására.  Legalább ennyi figyelmet kellene fordítanunk kutyáink fogainak megóvására is.
2022. 04. 28. 14:07:04
Levegő tisztítás okosan Immár vége van a télnek. Túl vagyunk az ilyenkor jellemző nedves, ködös, szmogos… időjáráson. Ezzel együtt – ha szerencsénk lesz – a koronavírus és influenzajárvány fertőzési kockázata is csökken. Fellélegezhetünk végre! De nem bárhol és nem bármikor, hiszen a tavaszi virágzás, a levegő megnövekedett pollen és portartalma sokak mindennapjait keseríti meg.
2022. 04. 28. 10:37:00
Elektromos fogkefe gyerekeknek Szülőként gyakran esünk abba a hibába, hogy amikor gyermekeink számára keresünk elektromos fogkefét, a külcsín alapján választunk. Aztán utólag szembesülünk vele, hogy sem a Jégvarázs lányai, sem Miki Egér, de még maga Pókember sem képes megvédeni gyermekünk fogait a különféle ártalmaktól.
2022. 04. 27. 10:37:00
Szónikus vagy ultrahangos? A fogkefék legújabb generációja az ultrahangos fogkefe. Nagyban különbözik minden eddigi technológiától, ugyanis teljesen rezgésmentesen, sőt dörzsölés nélkül tisztítja a fogakat. Mi a különbség az elektromos, a szónikus és az ultrahangos fogkefék között?
2022. 04. 27. 10:02:22
Lítium-ion akkumulátor: könnyű, tartós, biztonságos A rohamosan fejlődő elektronikai piac és a bárhol/bármikor alkalmazható, hordozható eszközök egyre nagyobb kapacitású, minél hosszabb élettartamú, és minél kisebb méretű akkumulátorok beépítését teszik szükségessé.