Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hogyan működik?

Használd az emmi ®- skin termékeit, amit német mérnökök kifejezetten erre a célra fejlesztettek ki. Az ultrahang technológiának köszönhetően nem sérül a bőrünk felső hámrétege és a krémek hatóanyagait sokkal mélyebbre tudja eljuttatni az alsó rétegekbe is.

Bőrünk fokozottan ki van téve a környezeti hatásoknak, stressznek, ami 30-40 éves kor felett már az arcunkon is meglátszódik.

Elveszíti rugalmasságát, kialakulnak a ráncok, bőrpírok, pigmentfoltok. Önmagában az arckrémekkel csak bőr felszínét tudjuk kezelni, azonban a hosszú távú hatáshoz az szükséges, hogy mélyebben lévő bőrrétegek számára is biztosítsuk a megújulást és pótoljuk a hiányzó tápanyagokat. Az ultrahang a legmélyebb rétegekbe is behatol, elpusztítja az ott lévő baktériumokat, ezáltal tisztítja a pórusokat. A tisztítást követően bőrünk képes lesz beépíteni az értékes hatóanyagokat és ezt meghálálva látványos eredményt tud elérni rövid időn belül.

Az emmi ®- skin ultrahangos készüléknek köszönhetően:

 • kitisztulnak a pólusok
 • javul a vérkeringés, így helyre áll az egészséges bőrszín
 • szem alatti karikák elhalványodnak
 • teltebbek lesznek az ajkak
 • simább, feszesebb lesz az arcbőr

Használata

 1. Tiszta vízzel mosd le a kezelendő bőrfelületet.
   
 2. A megfelelő emmi ®- skin ultrahangos krémet enyhe masszírozással vidd fel vékony rétegben.
   
 3. Kapcsold be a készüléket, majd a készülék fejet folyó víz alatt nedvesítsd meg.
   
 4. A fejet tartsd a kezelendő felülethez (mozgatás és nyomás nélkül). Az ultrahangos bőrápolás dörzsölés- és nyomásmentes. Ezért nem irritálja a bőrt, még a legérzékenyebb helyeken sem.
   
 5. A kívánt kezelési idő elteltével pl. 10-20 másodperc, tovább lehet menni a következő felületre. A bőrfelületek kezelése között célszerű megnedvesíteni a fejet. A kezelés befejezése után (kb. 2 perc) a kezelt felületet lágy nedves anyaggal törölje le.
   
 6. Ismételje az 1.-6. lépéseket valamennyi kezelendő felületen.
   
 7. Végül rövid ideig öblítsük le a fejet és a nyelet folyó víz alatt. Kapcsoljuk ki a készüléket.

A kockázatmentes és hatékony alkalmazás kulcsa a rendkívül alacsony és fókuszált 0,2W ultrahang-teljesítmény maximális hatékonysággal, akár 72 milliós levegőrezgéssel percenként. 

Az ultrahangos bőrápolóhoz kapcsolódó használati útmutatást itt elolvashatod.

Vásárlóink által feltett gyakori kérdéseket és hozzá tartozó válaszokat itt elolvashatod.

Rendezés:
Nézet: